Welkom bij Bakkerij Kaandorp


Nieuws!

Assortiment en kwaliteit als nooit te voren na oplossen brandschade bakkerij

Simon en Wally Kaandorp draaien weer volop!


De oude oven kan nu echt de deur uit want de overbrugging na de brand is voorbij. Op 12 mei 2008 ontstond brand in de bakkerij in Amsterdam Noord en moest de oven in Edam weer opgestart worden. “We waren naar Amsterdam Noord gegaan omdat we hier te weinig ruimte hadden voor vier winkels. Toen kwam er brand en moesten we de oven in Edam weer opstarten, nu is dat allemaal achter de rug,“ vertelt Wally in de verlaten ruimte achter de winkel.

Met veel kunst- en vliegwerk is een jaar gebakken in Edam, maar nu breekt een nieuwe tijd aan. “We hebben nu in Noord drie maal zoveel capaciteit en eindelijk is er ook genoeg ruimte voor de banketbakkerij. De kwaliteit is met sprongen omhoog gegaan en de omzet ging mee. “De klanten merken het, we kunnen nu weer alle aandacht aan het bakken besteden.”

Herfstetalage
De winkel in Edam heeft een sfeervolle herfstetalage . ingericht door wally en de duivenkaters en Westfriese krentenbroden liggen te wachten op de klanten. “Ik kom hier elke dag, Mijn man Gerard is gek op het Westfriese krentenbrood en mijn zoon eet alleen maar witbrood , dunne plakken,“ aldus een tevreden Alie Slegt-Punt in de winkel.

Zeven bakkers, vier winkels
“Ja bij ons kan je kiezen tussen dun of dik gesneden brood, mooie service toch.“ Wally is trots op deze service en het mooie aanbod van meergranen brood, het noot roggebrood , het walnoten alinson brood (gezond, geen toevoegingen!) en de speculaas van eigen recept. “Ja, dat recept is ook wel 80 jaar oud, want zo lang bestaat de bakkerij al , mijn grootvader en vader waren ook bakkers,“ vult Simon aan. Nu de zaak weer volop draait zijn er zeven bakkers elke nacht aan het bakken. Brood en banket dat elke ochtend vers wordt uitgereden naar de winkels in Edam, Diemen, de Rijp en Purmerend en de vele afleveradressen in Amsterdam.

Personeel nodig
“We kunnen nu wel weer een bakker gebruiken en ook een chauffeur, zet dat ook maar in het verhaal.” Simon heeft de afgelopen nacht ook weer brood gebakken en wil nog wel even kwijt dat het personeel hen flink door het moeilijke jaar heeft geholpen. “Zonder onze administratrice Margriet Visser bijvoorbeeld of onze creatieve bakker Marcel Rooze en de andere collega’s hadden we het echt niet gered. Voor Marcel hebben we een eigen banketbakkersafdeling in kunnen richten, dat heeft hij altijd al gewild.“

Verbouwing winkel
Het assortiment en de kwaliteit is als nooit tevoren en nu kunnen ze na gaan denken over het verbouwen van de winkel. “Hadden we al eerder willen doen, maar de tijd ontbrak,” zegt Simon. Maar voorlopig komen de klanten nog graag naar het sfeervolle winkel aan de Versteeghsingel in Edam met zijn ambachtelijke uitstraling en mooie afwisselende assortiment. Bakkerij Kaandorp is er weer helemaal bovenop, kom maar eens proeven hoe het allemaal geworden is!
Welkom bij Bakkerij Kaandorp!

Onze naam staat al vele jaren voor een eerlijk product gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen.
Ons brood wordt bereid met een eigen desemcultuur.

Naast het bakken van brood zijn wij ook zeer gespecialiseerd op het gebied van gebak.

Welkom